Vai tu esi dzirdējis, kas ir Ātruma cilts? Tas ir televīzijas raidījums LTV7 kanālā, kuru jau piekto gadu skatās tie, kam tīk ātrums, motoru rūkoņa, benzīns un adrenalīns. Ātruma cilts tur rūpi par visiem, kas ir dulli, ātri un kustigi. Viņus vienmēr var atpazīt pēc benzina smakas, eļļainām rokām un mirdzuma acīs, ieraugot kautko, kas spēj ātri pārvietoties. Ātrums reibina. Tie, kas baidās tajā atzīties, joprojām stāv ārpus cilts sētas un uzskatāmi par izradītajiem, bet pārējie tikmēr jau otro gadu simtu svin cilvēces izgudrojumu, kas visvairāk ir pārvērtis pasauli – iekšdedzes dzinējs!

Grandswap moto detaļu tirgus!

21.sept

21.septembrī “Ātruma cilts” kartinga hallē no plkst. 9:00 līdz 15:00 Grandswap.com organizē jau 9. moto detaļu tirgu entuziastiem. Pie ieejas aizpildot loterijas biļeti, iespēja laimēt Motor eļļas no Dynamic Racing Motor Oil.

Kā vienmēr: Ieejas maksa demokrātiska – 1 lats, bērniem – bez maksas. Apmeklētājiem tirgus būs atvērts no plkst. 9.00 līdz 15.00. Tirgotāji ir aicināti ierasties no 7.30 līdz 9.00. Maksa par vietu– Ls 10.

Lai pieteiktu tirdzniecības vietu, kā arī papildu informācijai zvaniet: 29282655 Informācija par tirgus vietu http://www.kartinghalle.lv

Tirgus ir domāts visu veidu motociklu faniem. Ātruma cilts kartinga hallē, S.Eizenšteina 2, Rīga, LV-1079

Baruc ciemos,
GrandSwap.com

Pievieno komentāru