Vai tu esi dzirdējis, kas ir Ātruma cilts? Tas ir televīzijas raidījums LTV7 kanālā, kuru jau piekto gadu skatās tie, kam tīk ātrums, motoru rūkoņa, benzīns un adrenalīns. Ātruma cilts tur rūpi par visiem, kas ir dulli, ātri un kustigi. Viņus vienmēr var atpazīt pēc benzina smakas, eļļainām rokām un mirdzuma acīs, ieraugot kautko, kas spēj ātri pārvietoties. Ātrums reibina. Tie, kas baidās tajā atzīties, joprojām stāv ārpus cilts sētas un uzskatāmi par izradītajiem, bet pārējie tikmēr jau otro gadu simtu svin cilvēces izgudrojumu, kas visvairāk ir pārvērtis pasauli – iekšdedzes dzinējs!

Sveicam Reini!

Latvijas rallijkrosa braucējs Reinis Nitišs izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas, uzvarot Eiropas rallijkrosa čempionāta piektajā posmā Norvēģijā, Hellas trasē. Līdz ar šo panākumu Nitišs vēl vairāk nostiprinājies Eiropas čempionāta līderpozīcijā.

Kvalifikācijas braucienos Nitišs guva vienu uzvaru un trīs otrās vietas, kas punktu izteiksmē nesa kvalifikācijas uzvaru un pirmo starta vietu pusfinālā. Pusfināla brauciens uzvarēts, kas, savukārt, deva pirmo starta vietu finālā. Arī fināls aizvadīts pārliecinoši un Norvēģijas posma uzvara rokā.

 

Nākamais Eiropas rallijkrosa čempionāta posms notiks jūlija sākumā Zviedrijā, uz kuru dosies arī daudzi Latvijas līdzjutēji.

nitiss-norvegija-2119_2

Pievieno komentāru