Vai tu esi dzirdējis, kas ir Ātruma cilts? Tas ir televīzijas raidījums LTV7 kanālā, kuru jau piekto gadu skatās tie, kam tīk ātrums, motoru rūkoņa, benzīns un adrenalīns. Ātruma cilts tur rūpi par visiem, kas ir dulli, ātri un kustigi. Viņus vienmēr var atpazīt pēc benzina smakas, eļļainām rokām un mirdzuma acīs, ieraugot kautko, kas spēj ātri pārvietoties. Ātrums reibina. Tie, kas baidās tajā atzīties, joprojām stāv ārpus cilts sētas un uzskatāmi par izradītajiem, bet pārējie tikmēr jau otro gadu simtu svin cilvēces izgudrojumu, kas visvairāk ir pārvērtis pasauli – iekšdedzes dzinējs!

Ātruma Cilts. 14. novembris 2012

Uzmanību, studijā raidījums “Ātruma cilts”. Jā, tā, tas pats, ko uzskata par labāko motoru sportu raidījumu Latvijā. LTV7 ēterā ieriposim 14.novembra vakarā plkst. 20:30. Ko stāstīsim Tev?

1. Ko autosportists Konstantīns Calko dara pie Radical stūres un vai tas ir tas pats sacīkšu spēkrats, ar ko vizinās Kārlīne Štāla? Kādi ir jaunā autosportista sezonas plāni? Par to raidījumā. Starp citu, Konstantīns pagājušajā nedēļas nogalē Spānijā, kur norisinājās noslēdzošais ”Radical Masters Euroseries” sacīkšu posms, izcīnījis čempiona titulu ”Supersport” klasē

2. Rīgas Motormuzeja filiālē Bauskā jauna izstāde, godinot Latvijas armiju un karavīrus – foto materiali, dažādi priekšmeti un spēkrati.

3.Benzīngalvas jaunajā Džeimsa Bonda filmā “Operācija Skyfall”, vai tas tiešām var būt? Jā! Ainā, kurā Bonds motociklā dzenās pakaļ ļaundarim pa māju jumtiem patiesībā kā kaskadieris filmējies leģendārais frīstaila motokrosists Robijs Medisons. Viens no mums, benzīngalvām!

Pievieno komentāru